Uncategorized

Think Tank – kokoontuminen 18.1.2018

Kokoontumisessa oli paikalla kaikkiaan 21 henkilöä. Tilaisuudessa luotiin yhteistä näkemystä ja henkeä jatkotyöskentelyä varten. Osallistujien joukosta saatiin kiitosta siitä, että avoimelle keskustelulle ja ideoinnille on muodostumassa keskustelufoorumi.

Alkukartoitusten ja tutustumisten jälkeen ryhmissä pohdittiin mitä hyötyjä ja mitä haittoja seuraa, jos jakaa oman ideansa tässä verkostossa ja yleensäkin mitä etua on ideoiden jakamisesta.

Keskustelua herätti Erwin Tiesman esittelemä idean työstömalli, malliin sovellettiin paikallista esimerkkiä Savonlinnan pysäköinninvalvonnan parantamiseksi käyttäjä- ja yrittäjäystävällisemmäksi. Ideoinnissa käytiin läpi mm. ideoita halvasta jaettavasta pahvisesta kiekkosta sekä pysäköinninvalvonnan lopettamisesta kokonaan Savonlinnasta.

Seuraava kokoontuminen päätettiin järjestää 6.2.2018 Puistokatu 5 tiloissa. Keskustelun kautta seuraavan kerran aiheeksi valikoitui rahoitus, josta kertomaan pyydettiin paikallisen Leader-ryhmän toiminnanjohtaja Teppo Leppänen sekä vuoden eteläsavolainen yrittäjä Markus Heiskanen.

KOMMENTOINTI ON AVOINNA, OLE HYVÄ ☺☺☺☺☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *