Savonlinna Think tank -verkosto ūüá™ūüáļ

Oletko yrittäjä tai kiinnostunut yrittäjyydestä?

Onko sinulla idea, jota haluat testata asiantuntijoiden ja muiden yrittäjien joukossa? Ilmoittaudu mukaan Savonlinna Think tank -verkostoon, ja työskennellään yhdessä ideasta liiketoimintaa pää- tai sivutoimiseksi yrittäjyydeksi.

Olet tervetullut mukaan myös, jos olet yrittäjä tai entinen yrittäjä ja haluat tulla mukaan jakamaan kokemuksiasi ja auttamaan aloittavia. Olet tervetullut mukaan myös, jos haluat kehittää Savonlinnan yritystarjontaa asiakkaan näkökulmasta.

Savonlinna Think tank -verkosto kokoontuu kuukausittain kevään 2018 aikana sekä syksyllä on yksi seminaarimuotoinen kokoontuminen. Tavoitteena on mahdollistaa Think tank -verkoston kehitystoiminta myös jatkossa tulevien vuosien aikana sekä tukea aloittavia yrityksiä.

Tapaamisissa annetaan tietoa ja ajatuksia ideoiden kehittämiseen ja käytännönläheistä koulutusta mm. rahoituksen hakemiseksi, digitaalisiksi liiketoimintaratkaisuiksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi. Voit siis olla jo yrittäjä uuden liikeidean kanssa tai harkitset yrittäjyyttä joko päätoimisesti tai osa-aikaisesti. Voit tulla myös mukaan ilman ideaa, jakamaan omia kokemuksiasi yrittäjyydestä. Hae mukaan lomakkeella alla.

Think tank koulutus- ja kehittämistoiminta on maksutonta.

Ensimmäinen tapaaminen on 18.1.2018. kello 17.30 Savonlinnassa osoitteessa Puistokatu 5. Kaikki ovat tervetulleita!

Klikkaa siis alta tai kysy lisää:

jarmo.luostarinen@monasterium.fi

Monasterium Oy konsultoi ja kehittää, EU-rahoitteinen Rural Growth -projekti tukee hanketta.

Hae mukaan verkostoon